Semester med hund i Toscana

Image

Hundar är välkomna i vårat djurvänliga Hotell

Image

Vill du ta med ditt husdjur på semestern i Toscana? Hotel Prategiano välkomnar både mänskliga och lurviga gäster. Rummen och omgivningar är mycket lämpade för din fyrbenta vänner. Kom ihåg att ta med en filt till honom eller henne!

Det finns kilometer av stigar som börjar från hotellet där din hund kan springa fritt. Tänk på att det finns vissa begränsningar: i städer och byar måste din hund hållas kopplad, och under sommarmånaderna är inte hundar tillåtna på de flesta stränder i Italien. Men några kilometer från Hotel Prategiano, finns det en "hundstrand" där din hund kan simma i den lilla Merse-floden eller leka i sanden. Det närmaste husdjursvänliga stranden ligger söder om Follonica i riktning mot Castiglione della Pescaia framför hamnen Puntone ("Kite Surf" stranden).

På Prategiano, är inte hundar de enda lurviga gästerna som är välkomna. Vi har också haft önskemål om att få ta med katter och andra djur. I hästboxar i stallet har vi möjlighet att ta emot privata hästar, får, getter eller andra djur. Nästan alla! Vänligen meddela oss vid bokningstillfället om du planerar att ta med ditt husdjur.

Image

REQUEST A FREE QUOTATION

 
 
 
 
 
 
 
 
 The data provided by filling in this form will be processed in accordance with the D.Lgs. n. 196, 2003 (italian privacy law). By clicking on the "Send Message" button, the user agree to their treatment.