Utflykter i Maremma

Posted by hotelprategiano 12/12/2018 0 Comment(s) News,

 

 

10.10.17.  Gå till upptäckten av San Nicolos kanonica: I mitten av ett trä av kastanjeträd, bara 10 minuter från Hotel Prategiano finns resterna av en blomformad kyrka med sex kronblad, det enda exemplet i hela Italien. Webbplatsen är känd från dokument skrivna sedan 1133, men upptäckten av ett pilhuvud intygar att komplexet var bebodt redan i förhistoriska tider. Canonica di San Niccolò och gruvdrift av gruvor i gruvorna Poggio di Montieri förvaltades av biskopen Volterra. Ovanför den arkeologiska platsen kan du fortfarande se ingången till skeppet. Kom med oss för att upptäcka kyrkans särskilda plan och de rika arkitektoniska inredningarna är ledtrådar till vikten av platsen.

 

11:06:17 båtutflykt "Capraia Island": Den snabba färjan avgår kl 08:10 från Livorno, fiskebåtar docka framför monumentet av de fyra morerna. Ön Capraia är vildaste och långt från kusten i den toskanska skärgården. Du kan leva intensivt ön atmosfären, de mest magiska hörn av naturen, ensamma, doftande banor i den låga scrub, kristallklart vatten rika i livet. Under resan kan du boka valfria utflykter till fots eller med båt på våra guider och att boka för spektakulära circumnavigation av ön med båt, simning från båten och naturlig kommentarer, historia och geologi. Efter landning i Capraia kan du köra enskilt eller tillsammans med våra guider. Du får tillbaka ombord vid lunchtid för att njuta av skaldjursspecialiteter, eller senare, för att delta i utflyktsbåt runt ön, då kan du ta ett bad i de mest otillgängliga delarna av öns branta kuster. Vid 17.00 tillbaka för att få till Livorno till 19,00.

 

6:05:17. Visning av CAVE: Två experter från University of Siena, hydrogeologist prof. Salleolini och strukturell geolog prof. Tavarnelli illustrerar egenskaperna hos de platser och det omgivande området. Det kommer att utföras guidning av den tidigare stenbrottet Poggio Speranzona i Montioni (återställas med röd krita) och besöka en grotta Bartolina och Vallina. Mötet Utgångspunkten kommer att vara på 14:15 vid parkering av Bagnetti hamnen i Gavorrano Park och resan kommer att pågå cirka fem timmar med efterföljande mottagning på 19:00 på Theatre of the Rocks. Det rekommenderas att ha bekväma kläder och lämpliga skor (vandring eller sneakers, det viktiga är att vi har skulpterade tunga och ojämna) .Från den tid som bussen har begränsat antal platser, är obligatorisk registrering. I händelse av regn turen kommer att skjutas upp till lördag 13 maj. Alla deltagare kommer att meddelas.

 

01:05:17. TOUR MASSA MARITTIMA: tornet, väggar och tunnelform måndag '1 maj till massa M.MA 10.00 Delta i guidad tur genom historien och grottforskning , utforska Tower of Ljusstake, Siena Fortress och dess gamla tunnel. Besöket arrangeras i samarbete med speleologiska gruppen Massa Marittima. Mötet är planerat till 10:00 på Tower of Ljusstake, Piazza G. Matteotti, Massa Marittima.

 

23:04:17. Feast of San Vincenzino: Det kommer att äga rum i Monterotondo Marit den 22 och 23 april, fest San Vincenzino och geotrekking att upptäcka geologiska platser i Monterotonondo M.mo. Det kommer att bli en möjlighet att upptäcka den fascinerande resa genom geologiska plats Biancane upp till Sasso Pisano och lördag 22, för att undersöka för första gången brunkolsgruvor i Rio-området I kakel doemnica 23 och prov kulinariska excellence av territoriet.

07.14.16:. Besök Pisa stad: Innan invigningen av utställningen "Touching tiden" konstgalleriet en plein air av den japanska skulptören Kan Yasuda presenteras för staden Pisa med två guidade turer anordnas av Turistbyrån Pisa i samarbete med företagets organisationsledarna i Pisa. Utnämningen med konsten Master Kan är planerad 14 juli och 28 juli i Piazza del Duomo, mittemot turistbyrån, på 18:30. Vandringen bland skulpturerna kommer att pågå en timme. Rutten tar deltagarna genom den charmiga och fredlig dialog mellan de Kan skulpturer och monument i den historiska stadskärnan i Pisa, i en underbar miljö, vilket förbättrar banden mellan den gamla och den samtida verk Pisan konstnären eller träffar på den mystiska kontraster de är etablerade mellan dem och miljön.

 

9/06/16: Utflykt med motorbåt Superb: Vi kommer att gå till Monte, de mest mystiska och fascinerande öarna i Medelhavet för att upptäcka havet och den magnifika dess mest berömda bukten, Cala Maestra, där vi förankra och vi stannar för lunch ombord . Men vi kommer inte att underlåta att fördjupa oss i det kristallklara vattnet i den avlägsna Scoglio d'Africa, för att njuta av en minnesvärd bad mellan Groupers och corvine.

 

8/29/16: Arkeologiska besök: söndag kl 16 kan du delta i en guidad visning av den arkeologiska platsen Canonica St Nicholas. Bokning är viktigt 0566997024. 8/15/15: Speleotrekking Montieri: Med ficklampa och hjälm, i sällskap med specialiserade guide, vi går in i gruvtunnlar som kännetecknar naturreservatet Cornate och Fosini. Bokningar krävs och kan göras på Turistbyrån Montieri.

 

07/11/16: Besök ön Gorgona: Vi föreslår en båttur för att besöka den exklusiva ön fängelse Gorgona. Det måste bokas så snart som möjligt för att kunna leverera de nödvändiga personuppgifter till fängelset polisen. Lördag 11 och söndag, 12 juli att flyga från Livorno till Capraia Island där du kan gå ombord på historiska utflykter eller natur med miljö guider i Toscana Trekking. Capraia startar den 10-13-27 juli för att besöka en av de vildaste och vackraste toskanska öarna och Montecristo och Scoglio d'Africa från Castiglione della Pescaia till en oförglömlig upplevelse av öns Medelhavets mest mystiska och spektakulära bakgrunder av "ö-Scoglio d'Africa.

 

6/22/16: Vandra i vagnar i Maremma Park: Inside the naturreservatet Maremma erbjuds två vägar: Rutt A: Avgång från Spergolaia mot staket fauna slack där du ser vildsvin och rådjur. Från betesmarker nötkreatur och Maremma hästar uppfödda i det vilda innan han återvände till startpunkten med ett besök i den historiska sele cowboys. Rutt B: Rutten korsar Pineta Granducale, monumentala arbete på uppdrag av storhertigen Leopold II för att reparera inlandet av salta vindar och fortfarande odlas för att samla de dyrbara pinjenötter. Längs vägen kommer du att se rådjur, vildsvin och tjurar Maremma. Vi når stranden för parkering och ett badrum. På vägen tillbaka, längs klippväggar av paleolitiska grottorna kan man se livsmiljö nordligaste i Europa Palmetto och vidsträckta vild lakrits.

 

6/22/16: Båtutflykt till Gilio, Giannutri myror och Argentario från Castiglione della Pescaia: Återupptar klassisk utflykt till södra öarna i den toskanska skärgården, med snabbfärja som kommer att tjäna dig tid att njuta av de två öarna. Våra guider ombord kommer att överraska med alla legender och egenheter öarna och på sträckan sjöresa, längs den toskanska Maremma, Argentario och genom de mystiska Myror i Grosseto. Avvikelsen från Castiglione della Pescaia är planerad till 9.

 

6/21/16: Boat Ride: Vi besöker öarna Montecristo och Rocky AFRIKANSKA avgår från Castiglione della Pescaia: Exklusiv utflykt till de mest avlägsna och fascinerande ö i den toskanska lägre, i kombination med besök av Monte Cristo och havet och en minnesvärda badrum mellan groupers, croakers och snapper.