Villkor för bokning

Image

1) Bokningar

Reservationen kontraktet Vanligtvis i skriftlig form, görs lönsamt med samtycke av kunden till förslaget av hotellet för att betala det godkända vid insättning, i förekommande fall, inom den begärda tidsfristen. Begäran om tillgänglighet är inte bindande och inte agerar som ett kontrakt för kunden eller för Hotel Prategiano. Med uppfyllandet av bokningen, godkänner kunden och accepterar villkoren för bokning, avbokning och personuppgifter (Privacy) tillhandahålls och regleras i denna webbplats.

2) Avbokning

För standard reservationer, följande avboknings villkor:

  • Avbokningar (av boende eller andra tjänster) upp till 30 kalenderdagar före dagen för ankomst: avbokningsavgift motsvarande deponera eller begärt förväntade betalning
  • Från 29 dagar till 3 dagar före ankomst: straffavgift på 30% av den totala bokade tjänster, med ett minimum av 1 natt
  • Avbokningar under de senaste 3 dagar eller no-show: 100% avbokningsavgift på den bokade tjänster
  • Tidig avresa: 100% laddning av bokade tjänster, kommer depositionen att dras av från de faktiska nätterna stannade, men kommer inte att återbetalas och kan inte dras av från räkningen extratjänster och påverkar inte det rör sig om större skador.

3) Ankomst och Avresa

Rummet är tillgänglig efter 14:00 på ankomstdagen och hotell begäran checka in före 20:00. Rummet skall lämnas senast 10:00 utcheckning är från 08:00 på avresedagen på .. För ansökningar som kräver tillgång till rummet före den tidtabellsenliga ankomsttiden eller bortom den förväntade avgångstiden, kan hotellet kräva betalning av ytterligare. Om du planerar att anlända efter 20:00, du ombeds vänligen att informera hotellet om din tilltänkta ankomsttid.

4) Betalning och priser

Alla priser är i euro, kommer valutakostnader och förändringar i priset på varor eller tjänster uppfattas av kunder som använder valutor på grund av fluktuationer i valutakurs- vara ensam ansvarig för kunden. Vi förbehåller oss rätten att höja eller sänka skattesatserna som helst, i enlighet med det regelverk. Priset på din vistelse kommer att fastställas och bekräftas vid tidpunkten för din bokning.

Den bekräftade skattesatsen kommer inte innehålla några lokala skatter som infördes genom Finance Act 2007, eller IVA Ökar uppstått efter bokningsbekräftelsen, vilka, om några, kommer att debiteras separat. Bankavgifter och andra avgifter som följer av termine eller ändringar och indrivningskostnader, valuta- och postkontor avgifter kommer att debiteras kunden. Om vistelsen förlängs, är betalning varje vecka på saldot på kontot, kommer depositionen dras i slutet.

5) Behörighet

Kunden måste utmana någon fel i utförandet av kontraktet utan dröjsmål för att tillåta Hotel Prategiano till skaffar nästan korrigering. För varje tvist som kan uppkomma Avseende tolkning, genomförande och / eller uppsägning av bokningen avtal som syntes villkor gäller och vilket hotell Prategiano har en del, ska ha exklusiv behörighet till domstolen i Grosseto.

Anteckningar: För bokning via andra parter, för paketerbjudanden, för vissa perioder eller vissa specialerbjudanden, bokningsvillkor och avbokningsregler kan vara annorlunda.