Integritet & Cookie

Image

Allmänt

Vi respekterar din integritet och inser vikten av personlig information som vi får från dig. Vi kommer att samla in alla uppgifter som erhållits enbart med hänvisning till relevanta lagar om dataskydd inom ramen för sin egen verksamhet ändamål, lagra eller process.

Insamling av personuppgifter

Om du använder vår kontaktformulär, vi samla in personuppgifter, såsom Titel, förnamn, namn, adress, postnummer, stad, e-postadress eller telefonnummer. Obligatoriska fält inom kontakten är markerad som sådan. Bortom denna information är frivillig. Dessutom registrerar våra servrar automatiskt viss information som din webbläsare skickar när du besöker en webbplats. Denna anonyma uppgifter kan särskilt arbetar enligt din IP-adress, typ av webbläsare, webbläsarspråk, datum och tid i din webbläsare begäran ingår. Data samlas in automatiskt används inte för att identifiera dig personligen och är speciellt inte slås samman med andra uppgifter. En ytterligare behandling och, om så är nödvändigt, analys av dessa uppgifter endast genomförs i avidentifierad form, till exempel, för statistiska ändamål, för felsökning eller för bestämning av manipulering försök.

Användning av personuppgifter

Vi försäkrar er att behandla all personlig information konfidentiellt och att hålla oss inom bearbetning och användning av data med de lagbestämmelser. Din specificeras och lagras som en del av en order processdata behandlas av oss. Om du har extra förklarat utanför ditt medgivande för att få vårt nyhetsbrev, använder vi dina data i syfte att nyhetsbrevet sändning. Vi vill påminna dig om att du kan självklart inte håller med kort varsel av användningen av dina personuppgifter i reklamsyfte när som helst.

Ytterligare frågor och anmärkningar

Om du har frågor om dataskydd utöver det när det gäller Internetnärvaro online-werbung.de, vänligen kontakta oss på info@prategiano.com och vi kommer att försöka klargöra dina integritetsfrågor ur vägen. Observera även att denna sekretesspolicy kan ändras från gång till gång. Vi kommer inte att minska dina rättigheter enligt denna sekretesspolicy utan ditt uttryckliga medgivande. Vi antar att de flesta av de nödvändiga förändringarna kommer att vara små. Oavsett, kommer vi att förändringar i denna sekretesspolicy publiceras på denna webbplats. Om det kommer till betydande förändringar sker detta i tydligt markerade formen och eventuellt ytterligare genom meddelas via e-post.