Konserter och Teatrar

Posted by hotelprategiano 12/12/2018 0 Comment(s) News,

 

 

 

 

18/6/17 Teater "Gavorrano Solidaritet": På Theater of the Rocks kommer att hållas en extra kväll för att hjälpa offren för jordbävningen. Musik, provningar och evenemang. Målet är att samla in pengar till folk Pievebovigliana i Macerata, en av de kommuner som drabbats av jordbävningen i centrala Italien. Du kan förvänta dig en huvudperson natt på teater Rocks med musik, shower och provningar. Allt detta är "Gavorrano Solidaritet", initiativet främjas och organiseras av kommunen med stöd av regionen Toscana och provinsen Grosseto och samarbetet mellan lokala föreningar. Kvällen börjar vid 18 och öppnar med hälsovårdsmyndigheterna efter den historiska parad Leaping Countess och demonstration av räddningshundar i Röda Korset. Programmet ger också för pjäsen "All Fall Down - Tankar och minnen av jorden skälver" med företaget "Land of Scasso kultur Cast" och konserten "The Seventh Wave", officiell coverband av nomader. Under kvällen kommer att vara öppen mat står där du kan smaka vin och typiska produkter i området och metallhaltiga Hills.

 

28/8/16:. FESTIVAL violett: Kom till avslutningskonserten av festivalen av violer i kyrkan San Biagio i Gerfalco!. Studenter och lärare Biordi kommer att fånga den nostalgiska ljudet av viola. Entrén är gratis.

 

8/8/16: Teater ROCKS: The Fellowship Katzenmacher Alfonso Santagata tillför scenen "Caliban Moneymaker" till gruvan i staden Gavorrano Ravi Marchi för 2015 Festival.

 

8/8/16: Vox Mundi Festival Follonica: Med Balkan Festival of Baro Drom Orkestar avslutas lördag, 8 augusti den åttonde upplagan av Vox Mundi Festival, som i år ägde rum i staden Follonica med stor framgång och kritiker. I det centrala torget i havet Baro Drom Orkestar presenterar "Power Gipsy dans", en explosiv blandning och engagerande som kombinerar tradition och innovation. I det romska språket, Baro Drom betyder "lång resa". Och reser perenn är musik av Baro Drom Orkestar, som i sin repertoar blandar rytmer Balkan, zigenare, klezmer och Italien Södra Allt spelas med en utbildning atypiska. Elfiol, dragspel och en solid rytmisk Basen består av bas elektriska och batteri förändrats. En konsert för dans från början till slut, med låtar från det senaste albumet. Vox Mundi Festival är sponsrad av staden Follonica och är en del av festivalen av förträfflighet Toscana som en del av nätverket "Festival of Maremma"

 

20/07/16: "Skratt är bra", den etruskiska Calidario Terme: I nästa omgång måndagen, journalisten Marie Antoinette Schiavina kommer att flankeras av två exceptionella människor: Paola Pasqui och Pino Strabioli. Terrassen blir ett skede av Calidario roliga tack vare ironi och humor av de två gäster med sina erfarenheter som TV och scen skådespelare och regissörer, kommer att underhålla gästerna på ljudet av skratt. Det kommer att bli en glad kväll, som visar hur du kan hantera viktiga frågor på ett roligt och lättsam.

 

3/7/16: klassisk konsert: Missa inte denna konsert kommer att hållas på teatern vid solnedgången Natural Cave of Roman i naturreservatet Cornate och Fosini. Efter en fri promenad och en liten provsmakning av lokala produkter de vackraste arior av italiensk opera ljuda i denna unika miljö.

 

24/4/16: Internationellt Choral Festival i Toscana: För första gången i Toscana och Florens, "Amabile Coeur de Tarbes", en unik händelse i två datum: fredag ​​den 24 april, 2015 kl 20.30 i Campi Bisenzio och Lördag april 25, 2015 Samtidigt a Signa. Gruppen, som består av sextio sångare, har en klassisk repertoar som både sekulära och religiösa erfarenhet på över 25 år. En musikalisk känsla inte får missa i de två suggestiva scener församlingen i San Lorenzo i Signa och som Santo Stefano i Campi Bisenzio.

 

8/4/16: TEATER FÖR BARN i Monterotondo: "Codamozza katten" av en historia av Tusen och en natt: En teknik som används Snowmen skum / tyg och skådespelare Huvudpersonerna i denna historia är Codamozza katten, en mus ett piggsvin och en hund, en liten mysig den och trä i utkanten av staden. När de gjorde katter blir husdjur? Att berätta huvudpersonen att en stormig natt, hade gått på jakt efter en liten mus. Hans farfar lärde honom att sniffa lukten av små eater av ost i hörnen på källaren i sitt hus ... och så gick och sniffade så som så småningom kom in i en skog.