Volterra

Posted by admin 12/12/2018 0 Comment(s) Kultur och Utflykter,

 

 

 

55 km från hotellet Prategiano i Maremma Toscana Volterra ligger i provinsen Pisa mellan Era- och Cecinadalen - på en kuperad ås omgiven av två skyddande murar, en Etruskisk och en medeltida - blir Volterra en av de viktigaste städerna i Toscana. Dess monument vittnar om 3 000 år av civilisation.

 

 

Byggd på en kuperad terräng vid sekelskiftet älvdalen och var en av Cecina, staden var en etruskisk bosättning som senare erövrades av romarna. Volterra har varit i århundraden balanspunkt för den katolska religionen i området, med tanke på förekomsten av den episkopala stiftet, att det finns i dag. Känd för sina stadsmuren, de etruskerna det återställdes under medeltiden, håller fortfarande dörren Dell'Arco, anor etruskiska perioden. Utöver de särskilda väggar staden är bestört historiska monument såsom den romerska teatern, återupptäcktes på 50-talet genom en arkeologisk utgrävning som utförs i området; Källor Spa, Augustus ålder; Palazzo dei Priori, som ligger i den historiska centrum av byn; Medici fästning, byggd av Lorenzo de Medici (Lorenzo Magnificent). Volterra var för århundraden ekonomiska nav - religiösa av Toscana, tack vare alabaster som präglar verk toskanska hantverk. Dess arkitektoniska särdrag och fördelaktiga läge erbjuder möjlighet att njuta av det kuperade landskapet som omger den, bor i ett klimat mycket medeltida och mycket suggestivo.Situata i provinsen Pisa, byggd på kuperad terräng i början av älvdalen och var att i Cecina, staden var en etruskisk bosättning som senare erövrades av romarna. Volterra har varit i århundraden balanspunkt för den katolska religionen i området, med tanke på förekomsten av den episkopala stiftet, att det finns i dag. Känd för sina stadsmuren, de etruskerna det återställdes under medeltiden, håller fortfarande dörren Dell'Arco, anor etruskiska perioden. Utöver de särskilda väggar staden är bestört historiska monument såsom den romerska teatern, återupptäcktes på 50-talet genom en arkeologisk utgrävning som utförs i området; Källor Spa, Augustus ålder; Palazzo dei Priori, som ligger i den historiska centrum av byn; Medici fästning, byggd av Lorenzo de Medici (Lorenzo Magnificent). Volterra var för århundraden ekonomiska nav - religiösa av Toscana, tack vare alabaster som präglar verk toskanska hantverk. Dess arkitektoniska särdrag och fördelaktiga läge erbjuder möjlighet att njuta av det kuperade landskapet som omger den, bor i ett klimat mycket medeltida och mycket charmig.

 

Volterra har undvikit dagens stress och besökare som kommer till Volterra får det omedelbara intryck av att ta ett steg in i det förflutna. Volterra är främst en medeltida stad, men man kan fortfarande hitta bevis på den Etruskiska period i monument som: Porta all'Arco (den Etruskiska porten) 300 f.K.r och Akropolis, de skyddande muren som fortfarande är synlig i delar av staden. Den romerska perioden ses i de viktiga resterna av Teatro di Vallebona som härstammar från Augustus-perioden, baden och en enorm rektangulär vattencistern.

 

Medeltiden är inte bara synliga i stadsstrukturen i Volterra, också i dess byggnader: Palazzo dei Priori, en 1200-tals byggnad, Palazzo Pretorio, med "lilla grisens torn", de två tornen från familjen Buonparenti och Bonaguidis; Toscanofamiljens hus-torn, katedralen (1100-tal); Battistero (1200-tal) täckt med Volterransk sten, den konventionella kyrkan San Francesco med dess intilliggande kapell av Croce di Giorno, San Alessandro och San Michele-kyrkan.

 

Bortsett från dess monument, konst och historia, erbjuder Volterra också en magnifik utsikt över de mjuka böljande kullarna som abrupt övergår i Balzebergets klippor i väst.