Agriturismo i Toscana

Hotell i Maremma Toscana

Image

Vårt Agriturismo, "bondgårdssemester", Hotell Prategiano, har ett lugnt läge med panoramisk utsikt över dalarna i Maremma Toscana, omgärdad av ängar och skogar. Har kan du njuta av klassiska utsikter över Toscanska kullar och dalar i Maremma. En 7 minuters promenad tar dig till den gamla medeltidsbyn Montieri.

Image

Vårt lilla 3-stjärniga hotell har en varm charm - ett lantligt boende med terracottastatyer, röda marmorväggar, pool med terracottakakel och porfyr-stenarbete. Det stora övre allrummen har träbjälkar i taket, öppen spis och stora fönster mot den utsikt över berg och kullar. Här kan du sitta och njuta av utsikten, men också doften från vårat närbelägna kök som lockar till måltid.

Hotellet och agriturismo i Maremma Toscana har 24 rum, en bar, restaurang, ett litet konferensrum samt ett stort allrum i två våningar med vackra utsikter. Här finns också en internet-hotspot och en stor TV till förfogande för våra gäster. Snabbt trådlöst internet, WIFI, går att nå från de flesta platser på och runt hotellet.

Utanför finns en liten trädgård där det är perfekt att njuta av en svalkande drink när man ser solnedgången. Om vädret är klart kan man se San Gimignanos torn även om det är 50 km bort. Nedanför hotellterassen finns en pool, jacuzzi, pingisbord samt parkeringar med och utan tak. Bara 300 m från hotellet ligger stallet.

Gästfrihet är en grundpelare här hos oss på Hotell Prategiano. Våra gäster har ofta liknande intressen och kan lätt socialisera och träffa nya vänner. Farfar Paradisi köpte hotellet 1971 och var den första att etablera hotellvistelser med ridning som utgångspunk. Tredje och fjärde generationen har också vidhållit gästfriheten och ridintresset. Här kommer familjen Paradisi ta hand om er tillsammans med ett gäng anställda.

Image
Agriturismo i Toscana
Agriturismo i Toscana
Agriturismo i Toscana
Agriturismo i Toscana
Agriturismo i Toscana
Agriturismo i Toscana
Agriturismo i Toscana
Agriturismo i Toscana

REQUEST A FREE QUOTATION

 
 
 
 
 
 
 
 
 The data provided by filling in this form will be processed in accordance with the D.Lgs. n. 196, 2003 (italian privacy law). By clicking on the "Send Message" button, the user agree to their treatment.