Festivaler runt Montieri

Posted by hotelprategiano 12/12/2018 0 Comment(s) News,

 

 

8/25/17:  PARTY "antikens Rom" Calidario TERME Etrusche Venturina: Delta i den femte upplagan av festivalen Antikens Rom! En kväll där alla deltagare kommer att visas i det förflutna, i glansen av det antika Rom och under vilken den republikanska och Imperial Rom kommer att återuppliva seder och bruk, i år tack vare ingripande av en hel berömda teater grupp det kommer att göra det ännu mer realistiskt och suggestivt återuppbyggnad och fastställandet av scener. Exiles siffror, kraftfulla soldater och centurioner, glimtar av romerska kvinnor, tjuvar, majestätiska hästar, senatorer, den Praetorian Guard och gladiatorer kämpar också träffa deltagarna i perioden kläder. Återskapande kommer gå igenom alla gäster bakåt i tiden där du kommer att återuppleva de stora romerska kejsarna. Huvudpersonerna i denna tid kommer att vara senatorer, pretorian, centurioner och gladiatorer. Det kommer att bli en kväll av kultur och underhållning, där alla kommer att vara klädda i kläder av tiden. Du kan mäta dina kunskaper med gamla spel, att förtrollas av lätt musik och duktiga jonglörer. Hästar och ryttare kommer spåra gatorna.

 

08.10.16:. Montieri quad är händelsen som äger rum varje år den näst sista söndagen i oktober för att sammanfalla med Chestnut Festival anordnades för 30 år av Football Montieri.

 

4/10/16: XXXII KASTANJE FESTIVAL i Montieri: söndag 4, 11 och 18 oktober väntar bås, provsmakning kastanjer och typiska produkter, vin, musik, resor och fotbollsmatcher. Söndag 11 kommer det också att finnas en insamling av veteranbilar och söndag 18 en rally cyklar och fyrhjulingar.

 

12.09.16. VINPROVNING: Den femte upplagan av Tour of Wine kommer att hållas den 12 september i källare i den medeltida byn Castelnuovo Val di Cecina, ett evenemang som anordnades av ASD Castelnuovo med sponsring.

 

09.04.16:. Medeltida festival: Kom till det tjugoförsta upplagan av den förnyade och berömda medeltida festivalen i slottet Signa! En hel del nyheter i år, med början dall'allestimento en verklig medeltida läger i trädgården, komplett med tält, fyrfat, bivack av beväpnade soldater. Och även duellerar artig, woo, utbyte av stängsel, renässansdanser och många specialiteter kan avnjutas i medeltida inn Medeltida! Kommer att iscensätta Palio av Archers: Peoples av Signa kommer att bestrida Palio, målade han i år av målaren Mara Fagg. I byn hittar du en medeltida marknad, reser animation, brand jonglering, representationer i medeltida dräkt och många matstånd! Lördag höjdpunkt: den "eld det norra tornet, fyrverkerier show som drar historiska händelse av avvisandet av de väpnade milis av Gian Galeazzo Visconti som en del av slottet signesi: en riktig belägring till slottet som kommer att sluta med den Fire!

 

29.08.16:. DAG AV MOTSTÅNDS Travale: lördag från 16 och framåt väntar en dag att minnas och fira styrkan i detta land, med ett ingripande av Katia Taddei, leverans av plattorna till partisanerna, teaterföreställning, invigningen av monumentet för motstånd, middag och konsert på torget i Banditerna i Maremma. 07/28/15: Feast Ancient Rome: Högtiden Ancient Rome är en historisk händelse som redan har underhållit under tre vuxna och barn. Fredag ​​Calidario förvandlas för en dag och återvänder till sitt ursprung: strukturen är helt inrättas som en rik provins i antikens Rom, med marmorpelare, eleganta draperier, braziers och bårar. Det kommer att finnas pigor, slavar och gladiatorer som kommer att underhålla gästerna med sina slagsmål. Du kan delta i spel och stening, kommer det att finnas nektar av gudarna betjänas av Bacchus, kommer det att kejsare och filosofer. Allt kommer att vara i området, från kläder av personal till de gäster som önskar delta i utnämningen av höjdpunkterna i sommar Terme etruskiska.

 

12.07.16: WHITE NIGHT IN MASSA MARITTIMA: de förväntar MUSIK, vinprovning, STALLAR, MUSEER ÖPPEN och tunnlar BESÖK till källorna of Plenty. Vänligen få gummistövlar.

 

6/26/15: Magical Sommar på Calidario Terme etruskiska: Gå med i partiet Home Sommar på Calidario Venturina. Det kommer att bli en hel kväll i svartvitt för att fira början på en sommar-stil magi. Inträde till festivalen kostar € 23,00 per person med välkomstdrink, levande musik med middag och stora finalen av kvällen med Florio T.Dj. på terrassen av de mest kända Val di Cornia. Du kan också dra nytta och kommer att bada i Natural våren innan festen.

 

12/06/15 Äta:. 2015 Arno Stream Fest: En helg där maten kommer att vara i fokus för alla älskare av god mat. Tre dagar där hjärtat av Signa bli en uppvisning i de öppna alla italienska regionala kulinariska läckerheter. Det kommer att finnas montrar med gatan livsmedel mer traditionella och genuina som tillhör de kulinariska traditioner i vårt land, en inbjudan och en stimulans för att främja mat som kultur och i synnerhet gatan mat som att vinna format som "sammanfattar i en påse" historia och traditioner i varje region i Italien, för att upptäcka och njuta med dina händer, inte bara gommen.

 

05.09.15:. FESTIVAL Prugnolo Montieri lördagen den 9 och söndag 10 maj: Du hittar kulinariska läckerheter och musik resa och du kan delta i en promenad i jakt på Blackthorn, svamp prisade våren. Från ost till sprit, via kötträtter, allt är baserad Blackthorn! Den festliga inställningen kompletteras med hantverksmarknad och lokala produkter och turer för att fira början av sommaren.