Häst visar i Maremma Toscana

Posted by hotelprategiano 12/12/2018 0 Comment(s) News,

 

 

18.09.16:. FAIR HUSDJUR: Liksom varje år tillbaka till den gamla Fiera di Travale, den tredje helgen i september i den medeltida byn Travale (kommun Montieri). Nötkreatur visar häst visar med Butteri Alta Maremma, forntida hantverk, traditionell mat, lokala producenter och livsmedels samhällen till förnybar energi, hantverksmarknad och marknad, tivoli väntar besökarna.

 

11.09.16:. Bisamhällen: Föreningen Butteri d'Alta Maremma påminner om bisamhällen genom att flytta en flock vilda hästar längs en väg genom, inom loppet av två dagar, det vackra landskapet i Toscana. I år Föreningen betes Butteri d'Alta Maremma kommer att äga rum i metallhaltiga kullarna med resväg från Castel di Pietra i Montemassi. Det kan ansluta sig till oss vem som helst med en häst: hitta varma måltider av toskanska köket, musik och dans på kvällen, gott sällskap. Det finns medicinsk och veterinär service i hela evenemanget. Vi är därför glada att bjuda in till evenemanget kommer att hållas september 11-12-13.

 

13.06.16:. Horse Show: Tillbaka till sommarevenemang med cowboys, hästar och kor Maremma för alla som ville tillbringa en lördag kväll "bucolic" och singular. Kom och se showen med cowboys och delta i en fantastisk kväll i bio-parken.

 

20.09.15:. FAIR Travale: Du kan förvänta dig ett komplett program med ridsport visar planerad till helgen 20 till 21 september. Hantverkare och lokala producenter presenterar sina produkter på marknaden som planeras för de två dagarna. 09.12.14:. Bisamhällen: Föreningen Butteri d'Alta Maremma varje år påminner om bisamhällen genom att flytta en flock vilda hästar längs en väg genom, inom loppet av två dagar, det vackra landskapet i Toscana. I år Föreningen betes Butteri d'Alta Maremma, vid evenemang för "Siena europeiska kulturhuvudstads 2019" kommer att flytta i kommunerna Monteriggioni och Siena i fotspåren av den antika Via Francigena. Det kan ansluta sig till cowboys någon med en häst: Ryttarna hittar varma måltider av toskanska köket, musik, dans på kvällen och gott sällskap. Det finns veterinärvård, medicinsk och hovslagare för hela evenemanget. Evenemanget kommer att hållas september 12-13-14.

 

23.08.15:. Det var i Maremma: Föreningen Butteri d'Alta Maremma, i samarbete med Förvisa Scarlino, presenterades i Maremma, en spännande Horse Show och arbete cowboy. Du kommer att se demonstrationer av att arbeta med boskap, varumärke, traditionella lekar till häst, karusell. Showen startar vid 21:30 på Kedjebron Farm strut Scarlino.