Hotellets restaurang

Posted by admin 31/12/2014 0 Comment(s) Menù Hotel,

 

Vår Toscanska mat är baserad på enkla och traditionella ingredienser. Testa våra klassika rätter med lokala Toscanska röda eller vita viner.

 

Några av våra specialitéer: Ribollita (toscansk soppa med bönor, kål och bröd), pici al ragu (tjock handrullad spagetti med köttfärssås), gnudi con burro e salvia (ostbollar med smör och salvia), pappardelle al capriolo (pasta med hjort-köttsås), risotto porri e noci (risotto med purjolök och valnötter), tortelli maremmani (tortellini med  spinat, smör och salvia), vellutata di ceci e funghi (krämig kikärtssoppa med porcinisvamp), brasato al vino rosso (brässerat kött i rödvinssås), cinghiale in umido (vilddsvinsstuvning med polenta), tagliata con rucola e grana (skivad fillé med rocculasallad och gratinerad ost), bistecca fiorentina (tjock stek), etc.

 

Restaurangen är i två rum: ett med panoramisk utsikt och ett övre rum lite mer mysigt och lantligt. Restaurangen är öppen för frukost, lunch och middag. Middag består av två olika val av trerätters, varav en alltid är vegetarisk. Det finns också några "a la carte" rätter.

 

Med halvpension kan du antingen äta lunch eller middag i restaurangen, eller vara med på våra picnicutflykter med restaurangens lunch samt vin och kaffe. Dessa picnicluncher uppskattas också av våra ryttare, cyklister samt alla som njuter av att äta en god måltid ute i det fria. Det är en unik upplevelse hos oss på Prategiano.

 

Kontinental frukost erbjuds alla gäster med kaffe, bröd, yoghurt, flingor, ost, skinka, bakverk m.m. Baren serverar snacks och mindre smakbitar.

 

 

restaurant montieri

 

 

fler bilder